Seier også i årets siste hjemmekamp – Tertnes

Seier også i årets siste hjemmekamp

Med 29-23 over Follo i årets siste hjemmekamp, har vi vunnet 13 av 14 kamper i Haukelandshallen dette året.

Mot Follo var Tertnesjentene i føringen hele kampen, og den ble en god gjennomkjøring før helgens avgjørende europacup-kvalifiseringskamp mot Storhamar. Det ble rullert mye, sånn at mange fikk spilletid. Selv om det var noe ujevnt til tider, fortsatte Tertnes med sitt spill og holdt Follo 5-6 mål bak gjennom store deler av kampen. Men i en periode i 2. omgang med få scoringer, klarte Follo å nærme seg og bare 5 minutter før full tid var stillingen 25-23. Men et par kjappe scoringer av Linn Gossé og Tina Abdulla avgjorde kampen, og det endte til slutt med seier 29-23.

Madeleine Hilby hadde nok en god kamp, der 1. omgangen med 10 scoringer var noe av det beste vi har sett av henne. I tillegg er Eli Skogstrand igjen trygg og god bakerst, og spesielt er hun viktig i periodene der Follo ypper seg, men aldri klarer å tette luken, mye takket være Elis målvaktsspill.

Tertnes – Follo 29-23 (18-13)

Haukelandshallen. Dommere: Roger Nestaas, Alexander Baklie.

Tertnes: Eli Skogstrand, Benedikte Kalstad Hernes – Madeleine Hilby 12, Katarina Viktoria Bjørnskau Berens 3, Tina Abdulla 3, Kaja Horst Haugseng 3, Thea Stankiewicz 2, Henrikke Kjølholdt 2, Linn Gossé 2, Benedicte Nesdal 1, Rikke Øyerhamn 1, Birgitte Karlsen Hagen, Thea Skarstein-Storeng, Karoline Fantoft, Eva Erdal Moen, Hermine Motzfeldt Auberg

Toppscorer Follo: Kristiane Knutsen, 5 mål

Utvisninger: Tertnes 2×2 minutter. Follo: 3×2 minutter.