Kvartfinaleklare – Tertnes

Kvartfinaleklare

Tertnesjentene er videre til kvartfinale i cupen etter 10-målsseier mot Rælingen i åttendelsfinalen.

Men Tertnesjentene måtte jobbe for seieren, og første del av kampen ble jevnere enn hva vi kunne ønske oss mot et motstander fra 1. divisjon. Halvveis i omgangen var Rælingen til og med foran med ett mål, men jentene våre hadde mer å gå på, og sakte, men sikkert dro de i fra sånn at det sto 15-10 til hjemmelaget ved pause.

I en målrik 2. omgang var Tertnes igjen det beste laget, og selv om Rælingen noen ganger slapp litt for lett til og klarte å score 14 mål i denne andre halvdelen av kampen, økte ledelsen jevnt og trutt, og det endte til slutt med seier 34-24. Birgitte Karlsen Hagen ble kåret til vår beste, og det er veldig kjekt å se at «Biggen» for alvor er tilbake etter skaden som satte henne ut av spill i nesten to år. Det ble til slutt 6 mål på Birgitte i denne kampen, det samme som Benedicte Frøland Nesdal.

Toppscorer for Rælingen ble Rikke Skiri Østigård, også hun scoret 6 mål.

Trekning av kvartfinalekampen foregår hos NHF i morgen kl. 18:00, og trekningen kan følges her.