Skuffende bortetap mot Larvik – Tertnes

Skuffende bortetap mot Larvik

Tross uavgjort ved pause: Etter at vi følte at vi hadde et spillemessig overtak i 1. omgang, ender det med et skuffende 3-målstap mot tabellnabo Larvik.

Det var Tertnesjentene som styrte første del av kampen. Vi var foran med 3 mål to ganger, og hadde muligheten til å dra ytterligere i fra, men begge ganger lot vi Larvik komme tilbake. Ved pause var det igjen likt (12-12).

Ved starten av 2. omgang skrudde Larvik tempoet opp og løp inn noen lette mål på kontringer. Dermed kom de foran, og klarte å beholde en ledelse på 2 til 3 mål. Så kom en lang periode med måltørke for begge lag, og i nesten 9 minutter ble det ingen scoringer til hjemmelaget. Dessverre klarte vi ikke å utnytte dette, og istedet ble det bomskudd og kun en Tertnes-scoring i denne perioden.

Men da Larvik igjen gikk opp i 3-målsledelse i 22. minutt, startet begge lag på en skikkelig sluttspurt. Vi spilte oss til gode målsjanser og hadde god uttelling nesten hver gang vi vant ballkontroll. Men dessverre for jentene våre ble det også scoring for Larvik hver gang vi reduserte, og vi kom aldri nærmere enn 2 mål bak. Til slutt endte det med 30-27 seier til hjemmelaget.

Etter mye bra spill i kampen mot Aker sist onsdag, var det forhåpninger om at vi kunne hente hjem seieren i dette borteoppgjøret. Men vi er for unøyaktige i avgjørende situasjoner, og griper ikke muligheten når vi har den.

Vår toppscorer i kampen ble Eva med 7 mål, mens Rikke ble kåret til vår beste spiller.

Nå er det 10 dager til neste kamp for Tertnesjentene, i det som blir en ny bortekamp og ny tur til gamle Vestfold, denne gangen for å møte Flint Tønsberg.

Larvik – Tertnes 30–27 (12–12)