Vil kjempe for ny seier – Tertnes

Vil kjempe for ny seier

Søndag er det klart for ny kamp for Tertnesjentene, og med det en ny mulighet for å klatre videre opp og ut av «hengemyren» på nedre del av tabellen. Motstander i Åsane Arena denne gang er Fredrikstad BK (FBK).

Etter sist onsdags 8-målsseier over Flint, klatret vi opp på 9. plass, og har tro på at med uttelling i de riktige kampene utover våren, kan en sluttspillplass være innen rekkevidde. Men det vil kreve mye av laget å komme dit, og FBK blir ikke noe enkelt hinder på veien.

Sist lagene møttes var i Kongstenhallen i oktober. Dette var en kamp som Tertnes startet best, men en dårlig avslutning på 1. omgang, blant annet med to tette utvisninger, gjorde at vi havnet bak med 3 mål til pause. Vi klarte aldri å ta igjen forspranget, og selv om vi bare var ett mål bak halvveis ut i 2. omgang, ble det en dårlig avslutning også på denne omgangen, slik at det til slutt ble tap 34-28.

Men vi ønsker ingen gjentakelse av hvordan denne kampen utviklet seg, og vi mener dessuten at dagens utgave av Tertnesjentene er bedre enn den vi så i oktober. Tore Johannessen forteller:

– Mot FBK blir duellspillet i forsvar viktig. De har flere fysisk sterke spillere som kan utfordre en mot en. Vi vil bygge videre på våre gode prestasjoner de siste kampene, og har tro på nye poeng i en viktig kamp.

Selv om vi alltid har endt høyere på tabellen enn østfoldingene, har mange av oppgjørene vært jevnspilte, og vi ser frem til en spennende kamp i Åsane Arena søndag kl. 17:30.