Komfortabel seier mot Førde – Tertnes

Komfortabel seier mot Førde

Tertnesjentene gjorde som forventet, og vant NM-kampen mot 2. divisjonslaget Førde. Dermed er det klart for tredje runde etter borteseier 16-37 i Førdehuset onsdag kveld.

Selv om vi er var i ledelsen kampen gjennom, skulle det gå litt tid før vi klarte å riste hardtarbeidende Førde-spillere av oss. Mange bomskudd bidro til dette, men mot slutten av 1. omgang begynte skuddene å sitte, og vi kunne gå til pause med 15-9 ledelse.

Trenden fortsatte i 2. omgang, og vi må si oss fornøyd med å score 22 mål de siste 30 minuttene, og samtidig bare slippe inn 7.

Det er som alltid kjekt å komme til Førde, og vi blir alltid tatt godt i mot av våre venner i Førde Handball. Vi ønsker Førde lykke til med sesongen, og ser frem mot egen seriestart om en uke.

I neste runde møter vi Stavanger; kamptidspunkt er ennå ikke bekreftet.

FØRDE – TERTNES 16-37