Thriller endte uavgjort – Tertnes

Thriller endte uavgjort

Tar med oss ett poeng videre i playoff’en

I en jevnspilt kamp, der vi leder med 1 mål ved pause, kommer vi bak med 2 mål ca. 5 minutter før slutt. Vi klarer å utligne til 22-22, og med kun 12 sekunder igjen på kampuret, går vi opp i ledelsen idet Henriette scorer sitt syvende mål for kvelden. Vi øyner da håp om seier, men de 12 sekundene er akkurat hva Larvik trenger for å kunne kjempe seg til straffe, en straffe som må sies å være kontroversiell. Denne setter Larviks Guro Ramberg i mål, dermed ender kampen uavgjort 23-23.

Vi skulle VELDIG gjerne hatt 2 poeng i denne kampen, og vi er selvsagt skuffet over at det ikke holder helt inn. Likevel må vi glede oss over mye bra spill, og 1 er bedre enn 0 poeng. Vi gleder oss nå til neste kamp, som er bortekampen mot Aker på onsdag. Henriette Eggen blir kåret til banens beste mot Larvik, og hun blir også vår toppscorer med sine 7 mål.