Returoppgjør mot Vipers – Tertnes

Returoppgjør mot Vipers

Onsdag 13. april kl. 18:00 er det klart for returoppgjør i kvartfinalen i sluttspillet.

I første kamp mot Vipers ble det et skuffende uavgjortresultat 26-26, noe Tertnes slett ikke var fornøyd med. Etter å ha ført store deler av kampen, og sågar vært oppe i en 5 målsledelse halvveis ut i 2. omgang, ble det for mye slurv og unøyaktigheter de siste 10 minuttene, slik at hjemmelaget kjempet seg til uavgjort.

Men Tertnes har vist seg som et bedre lag enn Vipers denne sesongen, og med full innsats i Haukelandshallen onsdag, er det grunn til å håpe på at Tertnes drar det lengste strået, slik at en sikrer seg plass i semifinalen. Både semifinaler og finaler for kvinner og menn spilles i Drammen helgen 29. og 30. april.