Knepent tap i Tønsberg – Tertnes

Knepent tap i Tønsberg

Tertnes tapte 20-22 mot Flint.

Da Flint gjestet Lindåshallen i september ble vestfoldingene sendt hjem som slakt med 16-34 i bagasjen.

Onsdag kveld skulle Tertnes-jentene prøve å følge opp den flotte seieren over Stabæk da laget dro til Slagehallen for oppgjøret mot Flint. Men slik gikk det ikke.

Lagene fulgte hverandre tett til 8-8. Frem mot pause dro hjemmelaget litt ifra, og da kampuret viste 30 minutter var stillingen 13-11.

I en periode etter pause var Tertnes mer resolutte foran og bak. Bergenserne snudde kampen og en periode ledet blåtrøyene 19-17. I denne perioden var Maren Roll Lied og Marthe Reinkind spesielt toneangive for Tertnes.

Men så mistet Tertnes grepet de hadde på  kampen igjen. I angrep ble alt for mange baller kastet vekk. Da hjalp det lite at man nesten ikke slapp inn baller bakover.

Tilslutt vant hjemmelaget, som for øvrig ledes av tidligere Tertnes-trener Gunnar Pettersen, 22-20.

Kampfakta:

Flint Tønsberg – Tertnes 22-20 (13-11)

Postenligaen

Slagenhallen. Dommere: Hans Petter Andersen og Peter Sundell

Mål for Tertnes: Marthe Reinkind 6, Marie Liljegren 4, Maren Roll Lied 3, Sissel Nygård Pedersen 2, Stine Lund Andreassen 2, Linn Gossé 2, Tonje Løseth 1.

Toppscorer Flint: Kristiane Stormoen 8 scoringer.