Seier – og bronse!! – Tertnes

Seier – og bronse!!

Tertnes – Sola Håndball 35 – 25 (15-13).

Selvom bronsemedaljen allerede var i boks før kveldens siste postenligakamp, nektet Tertnes å legge seg på latsiden. På motsatt banehalvdel denne onsdagskvelden sto Sola Håndball, et lag som ut i fra tabellsituasjonen skulle slås. Jentene var også giret på å avslutte sesongen med stil. Og det greide de.

Sola satt inn kampens første mål, etter det var det Tertnes som hadde føringen. Stavangerlaget lot alikevel ikke hjemmelage styre slik de ville, og bet seg fast bare noen få mål bak gjennom hele førsteomgangen. Til tross for at de ikke fikk ristet av seg bortelaget, viste Tertnes gjennom første omgang mye bra kollektivt spill, og samtlige utespillere var på scoringslisten allerede etter 22 min. Da 30 min var gjennomført og fløyten hylte for pause sto det 15 – 13 på tavlen. Etter hvilen så det ut som jentene hadde satt inn ett ekstra gir, og allerede etter knappe 10 min spilt hadde de økt til 22 – 14. Etter dette kan det sies at de ikke så seg tilbake. Høyere tempo og kontringsvilje var tydelig, tross noen slurvete feil innimellom. Når sluttsignalet lød viste tavlen solid timåls-seier, 35 – 25,  til hjemmelaget.

Kampfakta
Tertnes – Sola 35 – 25 (15 – 13)
Haukelandshallen
Scoringer Tertnes
: Bodil Sørheim 2, Cecilie Rasmussen 3, Maren Roll Lied 2, Stine Skogrand 7 (BB), Linn Gossé 6, Stine Lund Andreassen 3, Tonje Løseth 2, Marthe Reinkind 4 og Marie Liljegren 7.
Toppscorer Sola: Malin Holta 7.

—————————————————————————————————————————————————–

Dermed kan Tertnes avslutte en god sesong med bronsemedalje rundt halsen og smil som går helt opp til ørene!
Gratulerer også til Marthe Reinkind og Linn Gossé som deler prisen for årets toppscorer for Tertnes, begge med 123 mål hver.
Vi vil takke publikum for all støtte gjennom sesongens kamper, og håper på å se dere og alle vennene deres igjen både til sluttspillet og til høsten når vi braker løs på ny sesong – og jakten på flere medaljer!