Ny seier til Tertnes-jentene – Tertnes

Ny seier til Tertnes-jentene

Det ble en spennende kamp mot bunnlaget Skrim Kongberg. Men Tertnes viste at de er best når det gjelder og vant til slutt 25-27.

I søndagens bortekamp mot Skrim Kongsberg var det vertene som kom best i gang. Som i forrige kamp mot Oppsal fikk ikke Tertnes det helt til i angrep og spillerne gjør mye på egenhånd, i stedet for å spille hverandre til gode sjanser.

De første minuttene preges av en del tekniske feil fra begge lag og heller ikke imponerende forsvarsspill. Skrim kommer for enkelt til og får ofte skyte fritt. Halvveis ut i første omgang leder Skrim 10-6.

Da skjerper Tertnes seg. De er flinke til å bruke linjespiller, skuddene sitter og Marie Davidsen står godt i mål og har to strafferedninger.

Til pause leder Tertnes 12-13, til tross for en litt dårlig start.

Det er Tertnes som kommer best i gang i 2.omgang. Spillet fungerer i begge ender av banen. De provoserer fram en rekke feil hos Skrim som resulterer i enkle scoringer. Malene Sælensminde Bergset viser virkelig fram skuddarmen og scorer flere flotte mål.

9 minutter spilt av andre omgang og Kjerstin Boge Solås får direkte rødt kort. Det er vanskelig å se hva hun får kortet for, men det ser ut til å være et uhell. Herfra tar Skrim over og spiser sakte, men sikkert opp ledelsen til Tertnes. 17-18 er stillingen etter 42 minutters spill. Da tar trener Tore Johannessen timeout. Han må ha sagt noen kloke ord, for Tertnes spiller igjen god håndball og rykker litt fra Skrim.

Det ble en jevn kamp helt til slutten, og Skrim lå hele veien bare et par mål bak. Heldigvis for Tertnes står Davidsen en god kamp og redder når det gjelder. Tertnes vinner til slutt 25-27.